joi, 24 iulie 2014

CINE DOREȘTE SĂ PRIMEASCĂ GRATUIT și ON-LINE ZIARU’ GOOOL, TREBUIE SĂ...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR!
Conducerea redacției a luat hotărârea SĂ DISTRIBUIE GRATUIT  ZIARU GOOOL, on-line și în format PDF, tuturor cititorilor care;
a)                 - doresc să-l citească dar nu l-au mai găsit în format de hârtie, pe tarabele  chioșcurilor din județul Mureș,
b)                 – locuiesc în zone în care distribuția presei scrise este deficitară.
c)                  – locuiesc în alte regiuni ale țării sau în străinătate, dar sunt originari din județul Mureș.
d)                 - nu-și permit să dea 2 lei pe ziar! (și n-au nici varianta...  sună un prieten: dă-mi bă’ 2 lei cu împrumut” sau varianta:... ”hai să-l facem fifty-fifty!”)
Pentru ca redacția să poată trimite ziarul on-line, către cititorii interesați, e necesar ca cititorii să trimită pe adresa de e-mail; tanase.julien@gmail.com, o adresă validă de e-mail.
Această adresă de e-mail, trebuie să fie activă. Redacția nu este interesată de identitatea reală a cititorului, astfel că cine dorește să-și păstreze anonimatul, poate trimite orice adresă de e–mail, cu condiția ca ea să fie validă.
Vă dorim lectură plăcută!
NOTĂ:
Poate fi solicitată atât ediția nr 1 (inaugurală) a ziarului GOOOL cât și ediția curentă, nr. 2, aflată încă la vânzare. (dacă se mai găsește!). Cititorul trebuie doar ca pe e-mail, să-și manifeste opțiunea în scris.
În prima săptămână a lunii august, va vedea lumina tiparului și ediția nr 3 a ziarului GOOOL, ce va cuprinde subiecte fierbinți din culisele fotbalului mureșean.

Conducerea
ziarului GOOOL