luni, 21 iulie 2014

DREPT LA REPLICĂ adresat omului de afaceri Dan Mașca & CO!


DREPT LA REPLICĂ adresat omului de afaceri 
Dan Mașca & CO!

Nici n-am intrat bine pe piață, și déjà s-au și pornit bârfele! Dar, nu venite din partea oamenilor de fotbal care, sincer să fiu, ar putea fi nemulțumiți de unele dintre punctele mele de vedere, legate de sportul rege, ci, culmea… din partea unor așa-ziși colegi de-ai mei, de presă și chiar a unor neica nimeni, cărora le cade greu la stomac,  atunci când cineva are vreo inițiativă.
Deh… nu e nici prima și nici ultima oară când mă confrunt cu astfel de manifestări. Interesant e însă altceva; în față, nici unul dintre acești neica nimeni, nu are curajul răspunderii sau să mă înfrunte deschis. În schimb, pe la spate… muică, ce de rahat pot scoate din ei!
Inițial, mi-am spus să nu bag în seamă nici o inepție avortată din cutia craniană lipsită de materie cenușie a vreunui neica nimeni, îmbuibat de invidie, prostie umană și cretinism. Însă… cum uneori, chiar și mie, suflet boem, îmi face deosebită plăcere să pun la punct dobitoacele care sar calu’, m-am hotărât să pun lucrurile la punct! Cu promisiunea, că pe viitor, voi încerca să mă abțin de la orice alte comentarii, dacă nu sunt despre fotbal!
Pe scurt, punctul unu’;
Omul de afaceri, fost și actual liberal-democrat Dan Mașca, patronul firmei de IT - REEA, deranjat probabil de faptul că, în această ediție de ziar, existentă pe piață, i-am demascat poziția în scandalul cu Primăria, pe tema finanțării cluburilor sportive, s-a pornit să cerceteze pe internet și a descoperit că ziarul GOOOL este de fapt un ziar de prin 2008, a unor oameni de afaceri deținători de dosare de corupție, etc!!!
Să mori de râs, și nu alta! Îi recomand respectivului om de afaceri să-și facă mai bine temele. Ziaru’ GOOOL a fost înființat doar în luna  mai 2014, și este al meu și doar al meu. Punct!
Dacă l-ar fi citit, (din primul număr), ar fi înțeles repede acest  aspect și nu și-ar mai fi pierdut vremea, căutând aiurea pe internet.
În ceea ce privește finanțarea ziarului – că asta îl interesa cel mai mult pe respectivul domn, atâta vreme cât mai toate bârfele s-au canalizat către acest subiect - e bine să știe și el, și prietenul său, fostu’ și actualu’ liberalo-democrat, doctor Poruțiu - că ziaru’ GOOOL nu este finanțat de nici un partid politic, ci doar de mine, personal! Și nu este finanțat din bani  publici, furați de la stat și din alte hoții… sau credeați că eu nu știu pe  unde și cât de adânc și-a băgat mâna în banii publici, musiu dr. Poruțiu?... ci din banii mei, personali, câștigați cinstit. Vă e greu să credeți? Deh… hoțului îi este greu să creadă că nu toată lumea fură în jurul său! Tocmai de aceea,  pe românește spus, mi se și rupe de ce credeți voi!
Punctul doi:
Mi-a plăcut de siguranța cu care, așa-zisa mea colegă de presă, Ligia Voro, a afirmat că, după ce articole sunt publicate în ziaru’  GOOOl, ea știe sigur, cine finanțează ziarul!
Iar ești băută, fătuco, sau doar drogată? De când îți permiți să faci afirmații, scoase din burtă? Pe tine chiar nu te-a educat nimeni și nu ai învățat nimic în atîția ani de presă, legat de deotologie și de răspunderea afirmațiilor pe care le faci? Chiar nu știi să taci din gură, atunci când nu știi nimic, decât să-ți dai aiurea cu părerea? Sau ți-a tulburat creierii vedetismul ajuns la cap și iar umbli cu mintea încețoșată pe stradă? Vezi-ți fato de articolele tale, că pe mine nu m-a interesat mercenariatul pe care îl faci tu ca jurnalistă, scriind în funcție de cine te plătește. Sau, chiar crezi că nu știu ce hram porți? Rușine, mă fato!
Punctul trei:
În fine… mă voi opri aici cu dreptu’ la replică, căci mi s-a făcut lehamite!
A… ba nu! Era să uit comentariu unui neica nimeni, pe care îl mînca în dos să-și spună părerea; bă, homo-forestierus, pune dracu’ mâna pe drujbă și vezi-ți de meseria ta, că te bagi în seamă ca musca în rahat! Iubesc, bă, Toplița dar mai interesează-te… Oare de unde mă trag?
M-ai văzut tu pe mine, mă homo-forestierus, intrând în Primărie sau pe la PSD ca să cer finanțare pentru ziar? Pune mă, neica nimeni, mâna pe drujbă, că văd că asta ți-e meseria și du-te mă, în pădure! Cum îți permiți să mă jignești, mă lighioană? Mă cunoști tu, pe mine, mă pupincuristule? Sau te simți în elementul tău doar atunci când dai cu limba în anusul altora, care chiar sunt cine sunt și au realizări în viața asta – precum Dan Mașca? Dar pe Mașca l-ai întrebat dacă vrea să-i faci tu spălături? Cretinoid umanizat ce ești! Vezi-ți naiba de viața ta, aia insignifiantă și zi merci, că faci umbră  pământului! Nu ai schimbat cu mine nici o vorbă, în toată viața ta mizeră și de rahat dar în schimb îți dai cu părerea despre mine, de parcă ai fi maică-mea!
Du-te bă, în pădure și spânzură-te, ca să văd și eu măcar o știre bună scrisă de Ligia Voro!
Gata pentru azi! Acest drept la replică trebuia scris, pentru că prea ușor își permit unii să-i judece pe alții și chiar să-i jignească, fără ca măcar să-i cunoască. E lipsit de orice etichetă. E lipsit de orice bun simț. Și cum acești ‘unii’, nu știu decât de frica parului… cum mie nu-mi place violența, sper ca vorbele mele să-i pună pe gânduri. Măcar pe cei care gândesc.
Manager ziaru GOOOL
Julien Tănase